Όλα τα είδη μασάζ που προσφέρει το ATHENS MASSAGE αναφέρονται αναλυτικά στη σελίδα ΠρογράμματαΠέρα από αυτά που αναφέρονται στη σελίδα δεν παρέχεται τίποτα παραπάνω.

To ATHENS MASSAGE ως σκοπό του έχει τη χαλάρωση και την ευεξία σας μετά από μια κουραστική ημέρα και όχι την θεραπεία τυχόν χρόνιων παθήσεων ή άλλων περιπτώσεων που χρήζουν ιατρικής φροντίδας!

To ATHENS MASSAGE προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες μασάζ και τίποτα παραπάνω από τα είδη μασάζ που αναφέρονται στη σελίδα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

To ATHENS MASSAGE ως σκοπό του έχει τη χαλάρωση και την ευεξία σας μετά από μια κουραστική ημέρα και όχι την θεραπεία τυχόν χρόνιων παθήσεων ή άλλων περιπτώσεων που χρήζουν ιατρικής φροντίδας!

Το μασάζ γίνεται με πετσέτα καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Όλες οι θεραπεύτριές μας παρουσιάζονται στην αρχική μας σελίδα athensmassage.gr. Πατώντας στη φωτογραφία εμφανίζονται οι πληροφορίες που τις αφορούν  και το πρόγραμμα διαθεσιμότητας τους. Έπειτα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνώντας μας στο 6909.907.109

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ:
60 λεπτά =
60€ η πρώτη συνεδρία
50€ από τη δεύτερη και για πάντα

90 λεπτά = 
80€ η πρώτη συνεδρία
70€ από τη δεύτερη και για πάντα

120 λεπτά = 
100€ η πρώτη συνεδρία
90€ από τη δεύτερη και για πάντα 

  • *η πληρωμή γίνεται ΜΟΝΟ με μετρητά
  • *+10€ χρέωση για τις περιοχές που είναι με κόκκινο στο χάρτη δείτε εδώ, και για το κέντρο αν χρειαστεί parking το επιβαρύνεται ο πελάτης

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ:
40€ = 60 λεπτά
55€ = 90 λεπτά
70€ = 120 λεπτά

  • *η πληρωμή γίνεται με μετρητά ή με κάρτα
  • *οι τιμές καταστήματος ισχύουν μόνο για τις θεραπεύτριες που απασχολούνται αποκλειστικά στο κατάστημα, για τις υπόλοιπες θεραπεύτριες ισχύουν οι ίδιες τιμές που ισχύουν και για την εξυπηρέτηση στο χώρο σας.

 

Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
του ATHENS MASSAGE λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα 10:00 με 22:00 στο τηλέφωνο 6909.907.109 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ
Τα ραντεβού κλείνονται σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα της θεραπεύτριας που επιθυμείς και αυτή φαίνεται πατώντας στη φωτογραφία τους στην αρχική σελίδα. Συνήθως διαθέσιμη θεραπεύτρια υπάρχει καθημερινά και Σαββατοκύριακα 12:00 έως τις 23:00.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείς να καλέσεις 6909.907.109 και να κλείσεις όσο σύντομα θέλεις και θα σε ενημερώσουμε για το ποιά θεραπεύτρια είναι διαθέσιμη και πόσο σύντομα. Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά και Σαββατοκύριακα 13:00 με 23:00.

Το κατάστημα βρίσκεται Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Νέα Ιωνία (χάρτης) και λειτουργεί καθημερινά  13:00 με 23:00

Όχι δεν υπάρχει ντουζ, στο τέλος κάθε συνεδρίας σας σκουπίζουμε όλο το σώμα με ζεστή υγρή πετσέτα και τα υπολείμματα λαδιού φεύγουν.

Εξυπηρετούμε και στον χώρο της επιλογής σου, σπίτι, γραφείο ή στο ξενοδοχείο διαμονής σας. ΔΕΝ εξυπηρετούμε σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής. Οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι όλες με πράσινο στον χάρτη.

Καλό θα ήταν να είσαι σίγουρος για την ώρα και την ημέρα που επιθυμείς να κάνεις τη συνεδρία σου.

Ακυρώσεις πραγματοποιούνται κατά περίπτωση και σύμφωνα με τη πρότερη καλή συνεργασία εταιρίας – πελάτη. Στις περιπτώσεις όπου οι ακυρώσεις γίνονται κατ’ εξακολούθηση ή όπου αυτό κριθεί σκόπιμο, το ATHENS MASSAGE διατηρεί το δικαίωμα είτε να χρεώσει το 50% του ακυρωθέντος ραντεβού στην επόμενη συνεδρία σου είτε να διακόψει τη συνεργασία μαζί σου.

Σε περίπτωση ακύρωσης με υπαιτιότητα του ATHENS MASSAGE και όπου αυτό κριθεί απαραίτητο -σύμφωνα πάντα με τη πρότερη καλή συνεργασία εταιρίας – πελάτη-, η εταιρία δωρίζει την επόμενη συνεδρία στον πελάτη.

Ραντεβού ΔΕΝ πραγματοποιούνται σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής κανενός τύπου. Σε όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία εξυπηρετούμε κανονικά!